Jordi Pigem, filòsof de la ciència i escriptor, i Clara Montaner, ambientòloga i filòsofa, seran el protagonistes de la sessió d'”Ecodiàlegs. Tardes de reflexió i filosofia ambiental”, un cicle organitzat per Casa Orlandai. Parlaran sobre “Transitar des de la ciència cap a la consciència”. Serà el dimarts dia 19 de novembre a les 19 h allà mateix (C. Jaume Piquet, 23, Barcelona). Cal inscriure-s’hi.

¿La ciència és l’únic mètode per conèixer l’entorn? El coneixement científic tracta de ser racional, metòdic, verificable, formulat en lleis que busquen ser objectives, i obert a l’eliminació d’errades. En aquesta sessió d’Ecodiàlegs, de la mà de Jordi Pigem, filòsof de la ciència i assagista abordarem les limitacions de la ciència i les possibles alternatives de comprensió del món. Il·lustrarem quin és el canvi de mentalitat que necessitaríem, tot introduint l’ecosofia per generar consciència de la nostra natura interconnectada i donar resposta a la crisis de civilització.

Amb Consciència o col·lapse, l’últim llibre de Jordi Pigem, tanca la trilogia que inclou Tècnica i totalitarisme (2022) Pandèmia i postveritat (2021). Jordi Pigem, doctor en filosofia, també és autor del llibre Ángeles o robots (2018), Pandèmia i postveritat (2021) i va tenir cura del llibre Ecosofia (2021), de Raimon Panikkar.

L’acte compta amb la col·laboració de La Drecera. El preu d’inscripció són 3,10 €.

Inscriu-te aquí