El llibre El sisè sentit, un àlbum amb text de Laia de Ahumada i il·lustrat per Mercè López, serà publicat a França per Editions Glenat properament, després de la venda, aquesta setmana, dels corresponents drets de Fragmenta.

El llibre va ser publicat el passat mes de març i se suma a la recent cessió de drets de tres títols de la col·lecció Petit FragmentaRespira a Polònia i els EUA, Ioga als EUA i Funàmbulus a Alemanya.

El sisè sentit, fa referència a aquell que ens permet veure el que no es veu a primera vista i sentir amb tot el cos el que passa a l’interior nostre. Les il·lustracions del llibre tenen una càrrega simbòlica molt forta, principalment per l’ús que es fa del color.

Inês Castel-Branco, directora de la col·lecció Petit Fragmenta, creu que la participació, la primavera passada, a la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya dedicada a la cultura catalano-balear, “va significar un impuls definitiu a la internacionalització dels nostres àlbums, que aporten el valor afegit de fer-se preguntes i de treballar-les en família o a l’escola”.