La segona edició del llibre Monges, de Laia de Ahumada, serà presentada amb un diàleg entre l’autora i la periodista i escriptora Gemma Ventura. Serà el dimecres dia 2 d’octubre a les 19 h a la Parròquia de Santa Anna – Hospital de Campanya (Carrer de Santa Anna 29, Barcelona).

L’editor de Fragmenta, Ignasi Moreta, presentarà l’acte. El llibre Monges va ser publicat l’any 2008. La nova edició incorpora un pròleg de l’escriptora Carme Riera i un epíleg de l’autora.

«Són dones, dones singulars, fidels a un desig profund que les fa viure en plenitud» deia Laia de Ahumada a l’hora de definir Monges, que va va ser traduït també al castellà. Les altres dones entrevistades, totes religioses catòliques, eren Berta Meneses, Carme Sardà, Catalina Terrats, Eulàlia Bofill, Griselda Cos, Lucía Caram, Mariàngels Segalés, Maria Lluïsa Cortès, Mireia Galobart, Montserrat Domingo, Montserrat Viñas, Pepa Vignau, Pilar Sauquet i Muntal, Rosa M. Barber, Rosa M. Piquer, Rosa Prat, Roser Garriga, Teresa Forcades i Vila, Teresa Losada i Viqui Molins.

Entrada lliure. Aforament limitat.